Verplaatsen van een relaishuis

Mammoet ontving vanuit BAM Rail de opdracht voor het verplaatsen van een relaishuis nabij Barendrecht.  De scope omvatte naast vijzel en transportactiviteiten ook betonwerkzaamheden t.b.v. fundaties. Deze scope is gezamenlijk met CT de Boer aangenomen, waarin CT de Boer als onderaannemer van Mammoet manifesteerde. Op deze manier hebben we onze opdrachtgever kunnen ontlasten op alle werkzaamheden omtrent de horizontale en verticale verplaatsing(en).

> Lees meer
Fase 2 van de Luchtsingel afgerond

In de nacht van 3 juli werd het tweede deel van de Luchtsingel door Mammoet ingehesen. De brug reikt nu tot over de Schiekade. In de volgende fase wordt de route verlengd tot de Pompenburg om een verbinding te maken met Hofplein 19. Je kunt de bouw van de Luchtsingel volgen op Facebook.

> Lees meer

Een krukas vervangen

(28-06-2012)
Een krukas vervangen

Deze maand heeft  Mammoet een uitdagend project succesvol afgerond om een  krukas van een scheepsmotor in een drijvend containerschip te vervangen. Nadat de locatie gezamenlijk met de opdrachtgever was bezocht, is in nauwe samenwerking de meest efficiënte werkwijze gekozen en een plan uitgewerkt waardoor de eigenaar van het schip is overgegaan tot gunning van de opdracht. Onderscheidend hierin was de samensmelting van kennis van het type motor van onze opdrachtgever en de know how van Mammoet om tot het meest veilige en efficiënte plan van aanpak te komen.

> Lees meer
Op- en overslag van betonnen pijlertafels

Voor het project MAVA (Maasvlakte – Vaanplein) heeft Mammoet opdracht gekregen om de prefab liggers en de prefab pijlertafels bij de fabrikant op te halen en in opslag te nemen op de Mammoet Terminal in Schiedam.

> Lees meer
Guus Meeuwis concert opbouw in het PSV stadion te Eindhoven

Mammoet heeft in week 23 met een 40 tonner het podium voor Guus Meeuwis opgebouwd in het PSV stadion. De concerten zijn onderdeel van de 7e editie van de concertreeks “Groots met een zachte G”.

> Lees meer
Pagina 10 van 17Eerste   Vorige   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Volgende   Laatste   
© Mammoet Holding B.V. 2017