Mammoet hijst 360 ton stalen brug in Den Bosch

Mammoet heeft een stalen brug van 360 ton gehesen met alleen mobiele kranen. De Ponte Palazzo brug met een lengte van 57 meter is naast het spoor geassembleerd en moest eerst op SPMTs gehesen worden door middel van een 500-tonner en een 700-tonner. Nadat er genoeg ruimte onder de brug was, werden de SPMTs onder de brug gereden en werd de brug op de SPMTs geplaatst.

> Lees meer
Condensors van Rotterdam naar Moerdijk

Voor twee opdrachtgevers heeft Mammoet onlangs twee condensors van respectievelijk 47 en 52 ton van Rotterdam naar Moerdijk vervoerd. Na assemblage en een laatste persing zijn beide condensors vanuit een hal in Rotterdam gesleed en met een kraan op een dieplader gehesen.

> Lees meer

Vervangen vijf tanks

(20-03-2013)
Vervangen vijf tanks

Voor onze opdrachtgever heeft Mammoet op woensdag 27 februari jl. een vijftal tanks uit een gebouw van gehesen in Zwijndrecht.

> Lees meer
België - installatie van een brug over vier sluizen

In Lanaye/Ternaaien, in zuidwest België, dicht bij de grens met Nederland, wordt het Albertkanaal door drie sluizen verbonden met de Nederlandse Maas. Er wordt een vierde, veel grotere sluis, gebouwd, die zich uitstrekt over de grens tussen België en Nederland. De afmetingen bedragen 225 x 25 meter, de sluis overbrugt een hoogteverschil van 14 meter en is geschikt voor vaartuigen tot 9000 ton.

> Lees meer
Zeiljacht stabiel gelegd

Dat de wereld heel klein is bleek ook bij de, in begin januari uitgevoerde, klus in Hellevoetsluis. Tom van der Enden (werkzaam voor Mammoet Canada) woonachtig in Hellevoetsluis aan de binnenhaven hoorde op Nieuwjaarsdag van een zeiljacht dat water had gemaakt. Tom twijfelde geen moment en schakelde Niek Blokland in van Mammoet Maritime. Gezien de geringe ruimte in de binnenhaven, bracht het idee voor mobiele kranen de oplossing.

> Lees meer
Pagina 8 van 17Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste   
© Mammoet Holding B.V. 2017