Mammoet plaats kerstboom bij het Sophia kinderziekenhuis

Afgelopen dinsdag 4 december jl. heeft Mammoet wederom de kerstboom voor de actie “lichtjes voor Sophia” (www.lichtjessophia.nl) in het kroondomein nabij paleis het Loo in Amersfoort opgehaald en naar Rotterdam getransporteerd.

> Lees meer

Living Quarter Module

(15-11-2012)
Living Quarter Module

Door het combineren van diverse facetten binnen onze organisatie hebben wij het Living Quarter Module (LQM) succesvol getransporteerd vanaf Nami te Ridderkerk naar Heerema te Zwijndrecht. Het LQM had een totaal gewicht van 442 ton en afmetingen van 32 x 10 x 12 meter.

> Lees meer
Mammoet hijst 30 tons kraan op 1e verdieping van het Erasmus ziekenhuis.

Bij de nieuwbouw van het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam levert Mammoet de komende maanden een kraan om de glazen overkapping van de centrale hal op de eerste verdieping te installeren. Wij hebben deze kraan afgelopen maandag ochtend 08/10/2012 met een 250 tons kraan op de eerste verdieping gehesen

> Lees meer
Mammoet sponsort hijswerkzaamheden ‘Babbersmolen'

Op het volkstuincomplex Vijfsluizen staat een oude molenromp van de ‘Babbersmolen’ die door de Schiedamse Molenstichting weer in oude staat zal worden hersteld. Mammoet is door deze stichting benaderd voor het sponsoren van het hijs- en transportwerk, omdat wij dit bij de Schiedamse molen ‘De Kameel’ ook hebben gedaan.

> Lees meer

Hijswerk in den Haag

(24-08-2012)
Hijswerk in den Haag

Voor een van onze klanten hebben wij woensdag 22-07-2012 een 50 tons kraan geleverd om hun materiaal op het dak van het kantoor van Reclassering Nederland te Den Haag te hijsen.

> Lees meer
Pagina 9 van 17Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste   
© Mammoet Holding B.V. 2017