Civiele sector

Mammoet’s ruime ervaring met - multimodale - transporten over spoor, weg en water, gecombineerd met alle faciliteiten voor het hijsen, sleeën en vijzelen van grote objecten, zorgt ervoor dat wij breed inzetbaar zijn voor civiele projecten en infrastructurele werken.

In de woning- en utiliteitsbouw en bij de constructie van bruggen, wegen, viaducten en zendmasten levert Mammoet bijdragen van verschillende aard en omvang.

Ons werk varieert van het transporteren, sleeën en/of inhijsen van staalconstructies en prefab elementen (bijvoorbeeld betonliggers in samenwerking met Mammoet Betonmontage, die wij op locatie ook voor u kunnen monteren, tot en met het bouwen, verplaatsen en ontmantelen van gebouwen en industriële complexen.

Onze expertise, professionele aanpak, slimme oplossingen en grondige voorbereiding van elke opdracht, groot of klein, staan borg voor een snelle en onberispelijke uitvoering. Voor u betaalt dit zich uit in een minimale bouwtijd of verkeershinder en aanzienlijke kostenbesparingen.

civiel (1).jpg