Multi Purpose Terminal Terneuzen

De Mammoet Multi Purpose Terminal bevindt zich in Westdorpe, nabij Terneuzen, direct aan het kanaal Gent –Terneuzen en beschikt over een 300 meter lange kade met een waterdiepte van 12.5 meter.

Op deze locatie, met een overdekte opslagcapaciteit van 8.000 m2 en een buitenopslag van 100.000m², verzorgt Mammoet de op- en overslag van containers, big bags dry bulk en allerhande stukgoed.

Ook directe overslag (bijvoorbeeld van lichters naar coasters) behoort tot de mogelijkheden. De drie mobiele havenkranen, met respectievelijk een capaciteit van 80, 125 ton en 140 ton, stellen de Mammoet Multi Purpose Terminal daarnaast in staat standaard zware lading tot 230 ton over te slaan.

Overslag van zwaardere lading is tevens op aanvraag mogelijk. Daarnaast worden prefabricage projecten uitgevoerd, waarbij de Mammoet kranen eenvoudig en efficiënt ingezet kunnen worden.

De sterk groeiende haven van Terneuzen is een uitstekend alternatief voor de havens van Antwerpen, Gent en Vlissingen voor het afhandelen van zware lading. Ook voor bij-lading kan Mammoet goede faciliteiten bieden via haar Multi Purpose Terminal. Er vertrekken dagelijks containerlijndiensten richting Vlissingen, Rotterdam en Antwerpen.