Mission Statement en kernwaarden

Te streven om wereldwijd de beste full service leverancier te zijn wat betreft het aandragen en het uitvoeren van hoogwaardige technische oplossingen voor hijswerken en diverse transportvraagstukken – om zodoende meerwaarde te creëren voor onze klanten, aandeelhouders en medewerkers.

Mensen en veiligheid op de eerste plaats
We streven ernaar om onze medewerkers een veilige en aantrekkelijke werkomgeving te bieden door te investeren in opleidingen, materieel, veiligheidsvoorschriften en arbeidsomstandigheden. Veiligheid op de eerste plaats, voor alle mensen.

Resultaat gedreven en servicegericht
Tevreden klanten zijn essentieel voor de winstgevendheid en het lange termijn succes van Mammoet. We zullen klanttevredenheid altijd blijven nastreven door uitstekende prestaties te leveren en optimale service te bieden.
 
Nastreven van professionaliteit 
We zijn wereldwijd marktleider in zwaar transport en hijswerk. We zijn vastbesloten deze positie te behouden en verder te verstevigen door te excelleren in ons werk, ondernemerschap te tonen, innovatief te zijn en ons handelen, daar waar mogelijk te verbeteren.

Bereikbaar, open-minded en verantwoordelijkheidsgevoel
We zijn altijd bereikbaar en aanspreekbaar voor collega’s, onze opdrachtgevers en anderen waarmee wij samenwerken. We staan open voor advies en ideeën van anderen. Daarnaast zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid en handelen we er ook naar.

Teamwork en delen van kennis
We werken nauw samen met onze collega’s, delen kennis en bronnen met hen en streven binnen ons bedrijf teamgeest na. Deze teamgeest geldt ook voor het samenwerken met leveranciers en klanten.

Passie voor het bedrijf en het werk
We zijn trots en hebben passie voor ons bedrijf en werk. We zijn toegewijd wat betreft collega’s, materieel, klanten, het bedrijf Mammoet en ons werk. We gaan respectvol met elkaar om.